205/75R16C 110/108R Sailun COMMERCIO VX1

65.72

Sailun COMMERCIO VX1 205/75R16C kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 205751601210811000 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sailun Commercio VX1 on suunniteltu pakettiautojen ja kevyiden kuorma-autojen tarpeisiin. Tämä rengas yhdistää kestävyyden, kuormankantokyvyn ja taloudellisen ajon, tarjoten luotettavan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon ammattilaisille ja yrityksille, jotka vaativat ajoneuvoiltaan paljon.

  • Commercio VX1 on suunniteltu kestämään kaupallisen käytön vaativia olosuhteita. Sen kestävä rakenne ja kulutusta kestävä kumiseos takaavat pitkän käyttöiän ja vähentävät kulumista, mikä on erityisen tärkeää ajoneuvoille, jotka kuljettavat raskaita kuormia tai ajavat pitkiä matkoja säännöllisesti.
  • Tämä rengas tarjoaa erinomaisen kuormankantokyvyn, mikä on olennaisen tärkeää kaupallisten ajoneuvojen käyttäjille. Se on suunniteltu tukemaan raskaita kuormia säilyttäen samalla ajoneuvon vakauden ja ohjattavuuden.
  • Commercio VX1 tarjoaa hyvän suorituskyvyn märillä teillä. Sen kulutuspintakuvio on optimoitu tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä parantaa pitoa ja vähentää vesiliirron riskiä.