205/75R16C 110/108R Viking TransTech II

110.45

Viking TransTech II 205/75R16 110/108R kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: C
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to147029 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/75R16 110/108R Viking TransTech II

Viking TransTech II on suunniteltu erityisesti pakettiautoille ja asuntoautoille, jotka kantavat raskaita kuormia. Tämä rengas tarjoaa turvallisen ajokokemuksen raskaalla painolla, parannetun käsittelyn kuivilla teillä, pitkän käyttöiän taloudellisuuden sekä miellyttävän ajokokemuksen alhaisen melutason ansiosta. TransTech II on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka arvostavat suorituskykyä, kestävyyttä ja mukavuutta.

TransTech II:n optimoitu ja jäykkä kulutuspintakuvio lisää vakautta, mikä parantaa ajoneuvon käsittelyominaisuuksia kuivilla teillä. Tämä takaa tarkan ja luotettavan ajotuntuman, erityisesti raskaiden kuormien kanssa. Viking TransTech II on suunniteltu kestämään pitkään, mikä tekee siitä taloudellisen vaihtoehdon.

Tämän renkaan suunnittelu keskittyy ajomukavuuden parantamiseen vähentämällä rengasmelua. Alhainen melutaso parantaa matkustusmukavuutta, mikä on erityisen tärkeää pitkillä matkoilla. Viking TransTech II on kehitetty vastaamaan pakettiautojen ja asuntoautojen erityistarpeita, tarjoten luotettavaa suorituskykyä ja kestävyyttä.

  • Viking on saksalaisen C0NTINENTAL AG:n omistama tuotemerkki.
  • Loistava hinta- laatusuhde.
  • Varma ja laadukas valinta kesärenkaaksi.