205/70R15C 106/104R Sailun Commercio Ice Fs

92.08

Sailun Commercio Ice Fs 205/70R15 106/104R nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to172938 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/70R15 106/104R Sailun Commercio Ice Fs

Sailun Commercio Ice Fs on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista pitoa ja turvallisuutta pakettiautoille talvisissa olosuhteissa. Tämä nastarengas on ihanteellinen valinta ammattikäyttöön suurilla kuormilla operoiville ajoneuvoille, jotka kohtaavat vaativia tie- ja sääolosuhteita. Commercio Ice Fs tarjoaa erinomaisen pidon jäällä ja lumella, mikä parantaa merkittävästi ajoturvallisuutta talvisissa olosuhteissa. Renkaan erityinen kuvio ja nastojen sijoittelu takaavat erinomaisen hallittavuuden vaikeissa tieolosuhteissa.

Tämä nastarengas on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan pitkäikäistä suorituskykyä. Sailun on tunnettu renkaiden kestävyydestä, ja Commercio Ice Fs ei ole poikkeus. Se on rakennettu kestävistä materiaaleista, jotka vastaavat pakettiautojen vaatimuksiin. Commercio Ice Fs on optimoitu vastaamaan pakettiautojen erityistarpeita. Se kykenee kantamaan suuria kuormia säilyttäen samalla erinomaisen pidon ja hallittavuuden. Tämä tekee siitä luotettavan valinnan ammattikäyttöön, jossa tehokkuus ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.