205/70R15 100Q Gripmax Mud Rage M/t

106.60

Gripmax Mud Rage M/t 205/70R15 100Q XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to156450 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/70R15 100Q Gripmax Mud Rage M/t

Gripmax Mud Rage M/T M+S on suunniteltu äärimmäisiin off-road-olosuhteisiin, tarjoten poikkeuksellista suorituskykyä mudassa, hiekassa ja kivikkoisessa maastossa. Se on ihanteellinen rengas off-road ajajille ja niille, jotka vaativat renkailtaan maksimaalista pitoa ja kestävyyttä vaikeakulkuisessa maastossa.

  • Mud Rage M/T yhdistää aggressiivisen ulkonäön ja teknologisesti edistyneen suunnittelun, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.
  • Renkaan kulutuspintakuvio on suunniteltu erityisesti tarjoamaan maksimaalisen pidon mudassa ja pehmeässä maastossa. Syvät ja laajat urat sekä suuret olkapäälohkot auttavat poistamaan mutaa ja soraa renkaan alta, parantaen pitoa ja estäen renkaan tukkeutumisen.Gripmax on myös varustanut Mud Rage M/T -renkaan vahvistetulla rakenne, joka kestää kovaa käyttöä ja tarjoaa suojaa viiltoja ja repeämiä vastaan.
  • Rengas on valmistettu kestävästä kumiseoksesta, joka parantaa sen kulutuskestävyyttä ja pidentää käyttöikää, mikä on tärkeää haastavissa maasto-olosuhteissa ajettaessa.