205/65R16C 107/105T Sailun Commercio Pro

89.19

Sailun Commercio Pro 205/65R16 107/105T kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: A
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to165548 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/65R16 107/105T Sailun Commercio Pro

Sailun Commercio Pro on kehitetty erityisesti kaupallisiin ajoneuvoihin, kuten pakettiautoihin ja kevyisiin kuorma-autoihin, jotka vaativat renkaaltaan kestävyyttä, luotettavuutta ja taloudellisuutta. Tämä rengas tarjoaa yrityksille ja ammattikuljettajille luotettavan ratkaisun, joka kestää vaativia päivittäisiä ajotehtäviä ja auttaa optimoimaan käyttökustannukset.

Commercio Pro on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen hyvän pidon ja suorituskyvyn sekä kuivilla että märillä teillä. Sen erikoiskumiseos ja innovatiivinen pintakuvio parantavat turvallisuutta vähentämällä jarrutusmatkaa ja parantamalla ajoneuvon hallintaa haastavissa sääolosuhteissa.

  • Kehittynyt kumiseos ja rakenne on suunniteltu minimoimaan kulumista, mikä pidentää renkaan käyttöikää ja vähentää renkaiden vaihdon tarvetta.
  • Sailun Commercio Pro on optimoitu tarjoamaan hyvän polttoainetehokkuuden vähentämällä vierintävastusta.