205/65R15 99T Continental VANCO 2OO RF

155.22

205/65R15 99T Continental VANCO RF

Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: B
Melupäästö: 72dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4019238594737 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/65R15 99T Continental VANCO

Continental VanContact 2OO on kesärengas, joka on suunniteltu pakettiautoille, tarjoten erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja taloudellisuutta. Tämän renkaan kehityksessä Continental on keskittynyt erityisesti vastaamaan ammattikuljettajien ja kaupallisen ajoneuvokaluston tarpeisiin, joissa ajoneuvon luotettavuus, polttoainetehokkuus ja pitkä käyttöikä ovat keskeisessä roolissa.

VanContact 2OO erottuu kyvyllään tarjota vankka pito ja vakaa ohjattavuus sekä kuivilla että märillä teillä. Renkaan pintakuvio on suunniteltu maksimoimaan kosketus tienpintaan, mikä parantaa turvallisuutta ja ajovakautta. Innovatiiviset urat auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, vähentäen vesiliirron riskiä ja parantaen ajoneuvon hallintaa haastavissa sääolosuhteissa.

  • Continental on käyttänyt edistynyttä kumiseosteknologiaa, joka vähentää vierintävastusta.
  • Erikoismateriaalit ja rengasrakenteet vaimentavat tehokkaasti tienpinnasta aiheutuvaa melua ja tärinää, mikä tekee ajokokemuksesta miellyttävämmän.