205 – 14C 109/107S Toyo Nanoenergy Van

102.60

Toyo Nanoenergy Van 205 – 14 109/107S kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to143589 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205 – 14 109/107S Toyo Nanoenergy Van

Toyo Nano Energy Van on innovatiivinen kesärengas, joka on kehitetty nimenomaan kevyille kuorma-autoille ja pakettiautoille. Tämä rengas yhdistää Toyo Tiresin pitkäaikaisen kokemuksen rengasalalta ja uusimmat teknologiat tarjotakseen parannettua polttoainetehokkuutta, pitkäikäisyyttä ja luotettavaa suorituskykyä sekä kuivilla että märillä teillä.

  • Nano Energy Van on suunniteltu kuljettajille, jotka arvostavat taloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä ajoneuvojensa renkaissa, samalla tarjoten turvallisen ja mukavan ajokokemuksen.
  • Nano Energy Van hyödyntää Toyo Tiresin Nano Balance -teknologiaa, joka optimoi kumiseoksen molekyylirakenteen.
  • Renkaan kehittynyt pintakuvio ja kumiseos tarjoavat erinomaista pitoa ja ohjattavuutta, mikä parantaa ajoneuvon hallintaa ja turvallisuutta.
  • Nano Energy Van suoriutuu luotettavasti niin kuivalla kuin märälläkin tiellä, varmistaen turvallisen ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa.