195/80R15C 106/104R Rotalla RF09

77.02

Rotalla RF09 195/80R15 106/104R kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: C
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika noin 3-5 arkipäivää (Postin kyydillä).

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to146472 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/80R15 106/104R Rotalla RF09

Rotalla RF09 on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti pakettiautoille. Se tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja kestävyyttä, joka on välttämätöntä hyötyajoneuvon renkaalle. RF09 on kehitetty kestämään raskasta käyttöä ja tarjoamaan vakautta sekä turvallisuutta kuorma-autojen ja pakettiautojen kuljettajille. Renkaan suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti niiden vaatimat ominaisuudet, kuten korkea kantavuus ja kestävyys.

  • Rotalla RF09 on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä ja pitkiä matkoja, mikä on elintärkeää kaupallisille ajoneuvoille. Renkaan rakenne ja materiaalit on valittu kestämään suuria kuormia ja vaihtelevia tieolosuhteita.
  • Tämä rengas tarjoaa erinomaisen pidon ja vakauden sekä kuivilla että märillä teillä. Sen kulutuspintakuvio on suunniteltu maksimoimaan kosketuspinta tiehen, mikä parantaa turvallisuutta ja ajoneuvon hallintaa.
  • Rotalla RF09 on erinomainen valinta pakettiautojen ja muiden kaupallisten ajoneuvojen kuljettajille, jotka etsivät luotettavaa, kestävää ja taloudellista kesärengasta. Sen suunnittelu vastaa kaupallisen liikenteen vaatimuksia, tarjoten turvallisuutta ja vakautta niin tavalliseen päivittäiseen ajoon kuin vaativampiinkin olosuhteisiin.