195/75R16C 107/105S Maxxis Vansmart Mcv3+

99.94

Maxxis Vansmart Mcv3+ 195/75R16 107/105S kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to109623 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/75R16 107/105S Maxxis Vansmart Mcv3+

Maxxis Vansmart MCV3+ on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti pakettiautoille ja kevyille kuorma-autoille. Tämä rengas tarjoaa yhdistelmän kestävyyttä, suorituskykyä ja taloudellisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi ammattikäyttöön. Vansmart MCV3+ on kehitetty parantamaan ajoneuvon hallintaa ja vakautta sekä kuivilla että märillä teillä, samalla tarjoten mukavan ajokokemuksen ja alhaisen melutason.

  • Maxxis Vansmart MCV3+ on optimoitu tarjoamaan erinomainen pito ja ohjattavuus. Sen kehittynyt kumiseos ja pintakuvio parantavat ajoneuvon hallintaa ja turvallisuutta, mikä mahdollistaa kuljettajille luottamusta herättävän ajokokemuksen.
  • Rengas on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä märillä pinnoilla, kiitos sen erikoismuotoiltujen urien, jotka auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta ja vähentämään vesiliirron riskiä.
  • Vansmart MCV3+ on valmistettu kestämään pitkään, mikä tarjoaa kuljettajille parempaa taloudellista arvoa. Sen kulutuspinnan suunnittelu ja laadukkaat materiaalit takaavat, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja tehokkuutensa pidempään.