195/70R15C 104R Bridgestone NORANZA VAN 001

107.99

Bridgestone NORANZA VAN 195/70R15 104R nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to79337 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/70R15 104R Bridgestone NORANZA VAN 001

  • Parannettu ohjattavuus ja vakaus raskaiden kuormien kuljetuksessa
  • Nastojen sijoitus takaa optimaalisen pidon ja alhaisemman auton sisämelun
  • Urat eliminoivat veden, lumen ja roskat parantaen pitoa
Porrastettu keskiripa antaa hyvän jarrutus- ja vetopidon. Keskikuvion palat  parantavat renkaan hallittavuutta pidon rajoilla. Yhtenäinen keskiripa ja isot olkapalat tarjoavat hyvän ajovakauden ja ohjaustuntuman. Lamellien avausurat helpottavat lamellien aukeamista ja maksimoivat pidon erittäin liukkailla pinnoilla. Olkapäitä kohti aukeava viistouritus puhdistaa kuvion tehokkaasti lumesta, loskasta ja vedestä. Yhdysrakenteet keskirivan ja palojen välillä parantavat ohjaustuntumaa ja ajovakautta raskaalla kuormalla sekä vähentävät melua.
Nastojen sijoitus mahdollisimman leveälle alueelle antaa optimaalisen tasapainon pidon, melun ja kulutuskestävyyden välillä. Nastan ja nastanreiän yhteen sovitetun muotoilun ansiosta nastat pysyvät lujasti paikoillaan.
Lamellien avausurat helpottavat lamellien aukeamista ja maksimoivat pidon erittäin liukkailla pinnoilla. Olkapäitä kohti aukeava viistouritus puhdistaa kuvion tehokkaasti lumesta, loskasta ja vedestä.