195/70R15C 104/102R Sava Trenta 2

91.59

Sava Trenta 2 195/70R15 104/102R kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to144480 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/70R15 104/102R Sava Trenta 2

Sava Trenta 2 on pakettiautoille suunnattu nastarengas, joka tarjoaa luotettavan pidon ja turvallisuuden kylmissä talviolosuhteissa. Se on kehitetty vastaamaan raskaiden kuormien kuljetuksen tarpeita, tarjoten vakautta ja hallintaa lumella, jäällä ja märillä teillä. Sava, osana GOODYEAR konsernia, tunnetaan laadukkaista renkaistaan, jotka tarjoavat hyvän suorituskyvyn kohtuulliseen hintaan. Trenta 2 yhdistää kestävyyden, suorituskyvyn ja turvallisuuden, mikä tekee siitä luotettavan valinnan kovaan käyttöön talvikaudella.

  • Sava Trenta 2:n nastat on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa jäisillä ja lumisilla teillä, mikä parantaa ajoturvallisuutta talviolosuhteissa.
  • Rengas on optimoitu tarjoamaan vakautta ja hallintaa raskaiden kuormien kuljetuksessa, varmistaen turvallisen ja hallitun ajokokemuksen.
  • Trenta 2 on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka tarjoavat pitkän käyttöiän ja vähentävät renkaiden vaihtotarvetta, mikä säästää aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä.
  • Kuvasta poiketen nastarengas