195/65R15 95T XL Michelin X-ice Snow

103.76

Michelin X-ice Snow 195/65R15 95T XL Kitkarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: E
Melupäästö: 69

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika noin 3-5 arkipäivää (Suomen Posti).

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to142662 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Michelin X-Ice Snow on laadukas kitkarengas parhaalla pidolla. Kestävää ja turvallista liikkuvuutta Pohjoisen talveen. “Tekniikan Maailman” kitkarengastestin voittaja.

  • Erinomainen pito lumella ja jäisellä tienpinnalla. Kestävää Michelin laatua.
  • Parempi lumipito, joka takaa hyvän etenemiskyvyn renkaan koko käyttöiän ajan
  • Paremmat vesiliirto-ominaisuudet ja turvallisempi ajettavuus loskassa
  • Testivoittaja

Erinomainen ja kestävä jarrutuskyky jäällä

Michelin X-Ice Snow -talvirengas tarjoaa kestävää turvallisuutta Flex-Ice -kumiseoksen ja Michelin EverWinterGrip -kumiteknologian ansiosta. Tuloksena on erinomainen jarrutusteho jäällä jopa usean talven jälkeen. Teknologia muodostaa mikrokarheutta renkaan pinnalle, mikä parantaa vetotehoa lumella ja jäällä. Näin rengas säilyttää hyvän suorituskykynsä käyttöikänsä loppuun asti.

Parempi lumipito, joka takaa hyvän etenemiskyvyn renkaan koko käyttöiän ajan

Michelin X-Ice Snow -renkaan pintakuviossa on kuvion pohjaan asti ulottuvat lamellit, jotka on suunniteltu parantamaan lumipitoa kestävän liikkuvuuden varmistamiseksi vaativissa talviolosuhteissa. Pohjoismaiseen talveen suunnitellussa ja testatussa renkaassa on lovetut ja vaihtelevan levyiset lamellit, joiden ansiosta renkaan pito kestää pitkään lumella ja jäällä. Nauti kestävästä ja turvallisesta liikkuvuudesta kaikilla talvikeleillä.

Paremmat vesiliirto-ominaisuudet ja turvallisempi ajettavuus loskassa

Michelin X-Ice Snow -talvirenkaassa on V-kuviointi kulutuspinnassa, joka varmistaa hyvän pidon niin lumella kuin märällä tien pinnalla. Leveämpien poikittaisurien ansiosta rengas torjuu hyvin vesiliirtoa ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn sohjoisella tiellä, mikä takaa turvallisen etenemiskyvyn talvikeleillä.

Paras kilometritulos, kestävä rengasmalli

Michelin X-Ice Snow kuviopalojen ja lamellien optimoidun sijoittelun ansiosta rengas kuluu tasaisesti samalla kun Flex-Ice -kumiseos takaa pidemmän käyttöiän. Michelin X-Ice Snow kestää jopa yhden talven pidempään kuin kilpailijat keskimäärin, mikä tekee siitä hyvin pitkäikäisen renkaan. Nauti ajosta kauniissa talvimaisemissa renkaalla, joka säilyttää turvallisen suorituskykynsä koko käyttöiän ajan.