195/65R15 95T XL Goodride IceMaster Spike

67.54

Goodride Z506 195/65R15 95T XL nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to171222 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/65R15 95T XL Goodride Z506

Goodride IceMaster Spike on nastarengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja turvallisuutta äärimmäisissä talviolosuhteissa. Tämä talvirengas on kehitetty kuljettajille, jotka kohtaavat jäisiä ja lumisia teitä ja jotka vaativat renkailtaan maksimaalista suorituskykyä kylmissä olosuhteissa. IceMaster Spike yhdistää Goodriden innovatiivisen suunnittelun ja teknologian, tarjoten kuljettajille luottamusta ja hallintaa haastavissa talviolosuhteissa.

  • Erinomainen pito jäällä ja lumella: IceMaster Spiken nastat on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista pitoa jäisillä ja lumisilla pinnoilla, mikä parantaa turvallisuutta ja vähentää jarrutusmatkoja.
  • Vakaus ja hallittavuus: Renkaan rakenne ja kulutuspintakuvio on optimoitu tarjoamaan vakautta ja hallittavuutta kylmissä talviolosuhteissa, mikä antaa kuljettajalle paremman ajokokemuksen.
  • Kestävyys kylmissä olosuhteissa: IceMaster Spike on valmistettu kestämään kovia talviolosuhteita käyttäen materiaaleja, jotka säilyttävät joustavuutensa myös erittäin alhaisissa lämpötiloissa, mikä takaa renkaan pitkän käyttöiän.
  • Goodride IceMaster Spike on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka haluavat varmistaa maksimaalisen turvallisuuden ja suorituskyvyn vaikeakulkuisissa talviolosuhteissa. Edullinen hinta vain meidän rengaskaupassa. Goodride IceMaster Spike on suomalaisten talvirengasinsinöörien suunnittelema.