185/75R14C 102Q Uniroyal RAINMAX

96.40

185/75R14C 102Q Uniroyal RAINMAX

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 72dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

12 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4024068201540 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

185/75R14C 102Q Uniroyal RAINMAX

Uniroyal Rain Max on kesärengas, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja turvallisuutta märillä teillä. Tämä rengas on ihanteellinen valinta pakettiautoille ja muille kevyille kaupallisille ajoneuvoille, jotka vaativat luotettavaa pitoa ja ohjattavuutta sateisessa säässä. Rain Max -malli yhdistää Uniroyalin vuosikymmenten kokemuksen sadekelin renkaista ja innovatiivisen teknologian, mikä tekee siitä luotettavan valinnan kuljettajille, jotka haluavat pysyä turvassa märissä olosuhteissa.

  • Rain Max on suunniteltu maksimoimaan pito märillä pinnoilla, vähentäen vesiliirron riskiä ja lyhentäen jarrutusmatkoja sateisessa säässä.
  • Renkaan erikoissuunniteltu kulutuspintakuvio auttaa tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, parantaen ajoneuvon hallittavuutta ja vähentäen vesiliirron riskiä.
  • Rain Max on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän myös vaativissa olosuhteissa. Tämä tekee siitä taloudellisen valinnan pitkällä aikavälillä.