185/60R15 88T XL Bridgestone NORANZA 001

87.42

Bridgestone NORANZA 001 185/60R15 88T XL nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to79359 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

185/60R15 88T XL Bridgestone NORANZA 001

  • Bridgestone Noranza 001:ssa on uuden sukupolven nastat, jotka toimivat entistä tehokkaammin ja takaavat parhaan pidon kiihdytyksen ja jarrutuksen jäällä. Nastojen sijoittelu ja määrä on optimoitu, ja nastan uusi kanta parantaa nastan pysyvyyttä, jolloin rengas on turvallinen ajaa koko käyttöikänsä ajan. Nastojen määrää on lisätty ja nastat ovat entistä tehokkaampia. Nastat ovat “koiranluun” muotoiset!
  • Uudelleen kehitetty pintakuvio ja renkaan seokset maksimoivat kiihdytyksen ja jarrutuksen lumella. Pehmeä kumiseos ja jäykkä keskiripa tuovat erinomaisen ajovakauden ja käsiteltävyyden. Noranza 001 toimii todella hyvin lumisella tienpinnalla ja rengaskuvio poistaa tehokkaasti loskaa ja vettä.
  • Bridgestone Noranza 001- ja Noranza 001 SUV -malleissa on lisäksi kulumisvaroitin, joka osoittaa selkeästi milloin renkaat on aika vaihtaa. Tavanomaiset kulumisvaroittimet varoittavat renkaan kuluneisuudesta yleensä vasta siinä vaiheessa, kun urasyvyys on jo alle turvallisuusrajan. Bridgestone toivoo, että uusi selkeä kulumisvaroitin saa autoilijat tarkistamaan renkaidensa kunnon useammin ja kuluneista renkaista talvisin johtuvat liikenneonnettomuudet saadaan siten vähenemään.