175/65R14C 90/88T LAUFENN LV01 X Fit VAN

84.77

Laufenn X Fit VAN 175/65R14 90/88T kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 67

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to129658 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

175/65R14 90/88T LAUFENN LV01 X Fit VAN

Laufenn X Fit VAN on kehitetty erityisesti pakettiautoille ja kevyille kuorma-autoille, jotka vaativat renkailtaan kestävyyttä, luotettavuutta ja taloudellisuutta. Tämä rengas tarjoaa tasapainoisen suorituskyvyn sekä kuivilla että märillä teillä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan ammattikäyttöön. Laufenn rengasvalmistaja on tunnettu tarjoamasta korkealaatuisia renkaita edulliseen hintaan, ja X Fit VAN jatkaa tätä perinnettä tarjoamalla kaupallisille ajoneuvoille optimoidun ratkaisun.

  • X Fit VAN on suunniteltu kestämään kaupallisen käytön vaativia olosuhteita, tarjoten pitkän käyttöiän ja vähentäen renkaiden vaihdon tarvetta.
  • Erikoismuotoiltu kulutuspintakuvio ja kumiseos parantavat pidon ja hallinnan tunnetta. Tämä rengas soveltuu laajaan valikoimaan kaupallisia ajoneuvoja ja tarjoaa luotettavan suorituskyvyn niin kaupunkiajossa kuin pitkillä matkoillakin.
  • Tämäkin pakettiauton kesärengas netistä edullisesti vain meidän rengaskaupasta. Laajin valikoima auton renkaita varmalla toimituksella.
  • Laufenn on HANK00K:in omistama tuotemerkki, joka tarjoaa laadukkaita auton renkaita järkevään hintaan.