175/65-15 88T Nankang SV-1 Nordic

51.40

175/65-15 Nankang SV-1 Nordic Testimenestys! talvirengas

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: D
Melupäästö: 2 (71)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): T1756515NANKANGSV1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang SV-1 Nordic Testimenestys! 175/65-15 88T

Nankang SV-1 Nordic on kitkarengas, joka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden ankariin talviolosuhteisiin. Sen tavoitteena on tarjota erinomaista pitoa ja hallittavuutta lumella ja jäällä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan autoilijoille, jotka kohtaavat kylmän kauden haasteita. SV-1 Nordic yhdistää Nankangin innovatiivisen teknologian ja materiaalit, tarjoten parannettua suorituskykyä kylmissä ja vaativissa sääolosuhteissa. Renkaan keskiosan leveä pitkittäisura lisää hallittavuutta lumisella tiellä.

SV-1 Nordic on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan pitoa lumisilla ja jäisillä teillä. Sen erikoiskumiseos ja kulutuspintakuvio on kehitetty maksimoimaan pito kylmissä lämpötiloissa, parantaen turvallisuutta ja luottamusta talviajossa. Ainutlaatuinen Silica-kumiseos pitää renkaan pehmeänä ja pitävänä kylmimmissäkin olosuhteissa.

SV-1 Nordic tarjoaa poikkeuksellista vakautta ja hallintaa kylmissä olosuhteissa. Se on suunniteltu parantamaan ajokokemusta, tarjoten kuljettajalle paremman ohjattavuuden ja ajoneuvon käyttäytymisen ennustettavuuden. Tiheä lamellikuvio mahdollistaa erinomaiset jarrutusominaisuudet jäiselläkin tiellä.

Nankang yllätti vuosia sitten myös Tekniikan Maailman rengastestissä. “Nankang yllätti testiryhmän perusteellisesti. Tuntemattomalle halparenkaalle ei suuria ennakko-odotuksia asetettu, mutta rengas toimi täysin muiden tasolla. Vaikka loppusijoitus jäikin keskitasolle, oli Nankangin lopputulos kuitenkin hyvä. Taakse jäi suuriakin rengasvalmistajia, mikä on aina hieno suoritus.” Tekniikan Maailma