165/80-14C 97R Nankang CW-25 Cargo Grip

52.64

165/80-14C Nankang CW-25 Cargo Grip kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 2 (72)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K1658014CNANKANGCW25 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang CW-25 Cargo Grip 165/80-14C 97R

Nankang CW-25 Cargo Grip on kovaan käyttöön suunniteltu rengas, joka on kehitetty erityisesti pakettiautoille ja muille kevyille kuorma-autoille. Tämä rengas tarjoaa kestävyyttä, luotettavuutta ja suorituskykyä kaupallisen käytön vaativissa olosuhteissa, varmistaen turvallisen ja taloudellisen ajokokemuksen. CW-25 Cargo Grip on optimoitu kantamaan raskaita kuormia ja tarjoamaan hyvän pidon sekä kuivilla että märillä teillä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan ammattikuljettajille ja yrityksille, jotka vaativat renkailtaan maksimaalista suorituskykyä.

  • Kestävyys ja raskaiden kuormien kantokyky: CW-25 Cargo Grip on suunniteltu kestämään kaupallisen käytön kulutusta ja tarjoamaan pitkän käyttöiän.
  • Pito ja turvallisuus: Rengas tarjoaa erinomaisen pidon sekä kuivilla että märillä pinnoilla, parantaen ajoneuvon turvallisuutta ja hallittavuutta. Kulutuspintakuvion on suunniteltu tehokkaaseen vedenpoistoon, mikä vähentää vesiliirron riskiä sateisissa olosuhteissa.
  • Polttoainetaloudellisuus: CW-25 Cargo Grip on optimoitu alentamaan vierintävastusta, mikä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja auttaa vähentämään käyttökustannuksia.