155/80-12C 88R Nankang SL-6

52.64

155/80-12C Nankang SL-6 talvirengas

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 1 (70)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): T1558012CNANKANGSL6 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang SL-6 155/80-12C 88R

Nankang SL-6 on pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu kitkarengas, joka on kehitetty erityisesti pakettiautoille. Tämä rengas yhdistää innovatiivisen suunnittelun ja edistykselliset materiaalit, tarjoten parannettua vakautta, turvallisuutta ja suorituskykyä lumella, jäällä ja kylmissä talviolosuhteissa. Nankang SL-6:n ominaisuudet on optimoitu vastaamaan pakettiautojen erityistarpeita, mikä tekee siitä luotettavan valinnan kovaan käyttöön ja vaativiin ajo-olosuhteisiin.

  • Tämä suunnittelu lisää renkaan vakautta, tarjoten paremman hallinnan ja ohjattavuuden sekä kuivilla että märillä teillä, erityisesti korkeissa nopeuksissa.
  • Kolmiulotteinen tekniikka parantaa renkaan jarrutuskykyä jäisillä pinnoilla, lyhentäen jarrutusmatkaa ja parantaen turvallisuutta.
  • Silica seoksen lisääminen renkaaseen parantaa suorituskykyä lumella ja jäällä, tarjoten paremman pidon ja ajoturvallisuuden talviolosuhteissa.

Nankang SL-6 on kehitetty tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä ja turvallisuutta pakettiautoille talvikaudella. Sen erikoistuneet ominaisuudet, kuten suuntautunut kulutuspintakuvio ja kolmiulotteinen sipe-suunnittelu, varmistavat, että kuljettajat voivat nauttia turvallisesta ja hallitusta ajokokemuksesta lumella, jäällä ja erilaisissa talviolosuhteissa.