Julkaistu

Toyo Open Country A/T 3 – monipuolinen 4×4 rengas

Toyo Open Country A/T III (3PMSF) on monikäyttöinen all-terrain-rengas, joka on kehitetty tarjoamaan erinomaista suorituskykyä, kestävyyttä ja luotettavuutta niin vaativassa maastossa kuin tasaisella maantielläkin. Tämä rengas on suunniteltu kuljettajille, jotka haluavat yhdistää maastoajoneuvonsa kyvyn selviytyä haastavasta maastosta sekä mukavuuteen ja suorituskykyyn maantiellä. Open Country A/T III parantaa edeltäjiensä ominaisuuksia tarjoamalla parempaa pitoa ja pidempää käyttöikää sekä parannettua pitoa märillä pinnoilla.

Open Country A/T III on varustettu syvillä ja monipuolisilla kulutuspintakuvioilla, jotka on suunniteltu maksimoimaan pito ja vakaus kaikissa sääolosuhteissa. Renkaan rakenne on myös vahvistettu kestämään kovempaa kulutusta ja iskuja, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin seikkailuihin maastossa.

Lisäksi Open Country A/T III on saanut 3PMSF-symboolin (Three Peak Mountain Snow Flake), mikä tarkoittaa, että se täyttää tiukat vaatimukset talviolosuhteissa ajoon. Tämä tekee siitä luotettavan valinnan kuljettajille, jotka kohtaavat lunta ja jäätä sekä kesäisiä seikkailuja. Tässä renkaassa yhdistyy kestävyys, turvallisuus ja ympärivuotinen käyttömukavuus, mikä tekee siitä todellisen moniosaajan kaikkiin teihin ja kaikkiin vuodenaikoihin.