Julkaistu

Goodride Premium Grip SA37 kesärengas

Goodride Premium Grip SA37 kesärengas

Goodride SA37 on budjettiystävällinen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan hyvää suorituskykyä ja mukavuutta henkilöautoille ja SUV-ajoneuvoille. Tämä rengas yhdistää kohtuullisen hinnan ja luotettavan suorituskyvyn, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kuljettajille, jotka etsivät taloudellista ratkaisua tinkimättä turvallisuudesta tai ajomukavuudesta.

Goodride SA37 on suunniteltu tarjoamaan tasapainoista suorituskykyä sekä kuivilla että märillä teillä. Sen kulutuspintakuvio ja kumiseoksen koostumus on optimoitu tarjoamaan hyvää pitoa ja hallintaa erilaisissa olosuhteissa. Erityinen SILICA TECH -kumiseos parantaa renkaan suorituskykyä, ja syvät vesikanavat kulutuspinnassa vähentävät vesiliirron riskiä ja parantavat jarrutustehokkuutta märillä pinnoilla.

Goodride SA37 tunnetaan myös nimillä “Sport SA-37” ja “Premium Grip SA37”. Goodride on osa ZC Rubber -konsernia, ja heidän Premium Grip SA-37 -renkaansa on menestynyt hyvin AutoBildin rengastestissä, saavuttaen tasaisella suorituksellaan selkeän testivoiton useita vuosia sitten.

Tämä rengas on suunniteltu tarjoamaan pitkäikäisyyttä ja ajomukavuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille. Goodride SA37
tasainen kuluminen ja hiljainen käyntiääni parantavat ajokokemusta, samalla kun sen rakenne vähentää vierintävastusta ja parantaa polttoainetehokkuutta, mikä vähentää ajokustannuksia.