Julkaistu

Continental PremiumContact 6 – Kesärengas

Continental PremiumContact 6 auton kesärenkaat

Continental PremiumContact 6 on huippuluokan kesärengas, joka on suunniteltu yhdistämään mukavuus, turvallisuus, ja suorituskyky. Tämä rengas tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen niin henkilöautoille kuin urheiluautoillekin, tarjoten lyhyet jarrutusmatkat sekä kuivalla että märällä pinnalla, parannettua polttoainetaloudellisuutta ja poikkeuksellista ajomukavuutta.

PremiumContact 6:ssa on käytetty Continentalin kehittämää “Crystal Silica Compound” -kumiseosta, joka parantaa pitoa märällä tiellä ja samalla lisää renkaan kulutuskestävyyttä. Tämä innovatiivinen kumiseos yhdessä renkaan optimoidun pintakuvion kanssa takaa erinomaisen suorituskyvyn ja hallinnan kaikissa ajo-olosuhteissa.

Renkaan suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös ajomukavuuteen. PremiumContact 6 vähentää tehokkaasti tieääntä, mikä tekee pidemmistäkin matkoista miellyttävämpiä. Lisäksi renkaan erityinen rakenteellinen suunnittelu mahdollistaa tasaisemman kulumisen ja pidemmän käyttöiän, tarjoten kuluttajille paremman vastineen rahalle.

Turvallisuusominaisuuksissa Continental PremiumContact 6 loistaa erityisesti sen kyvyllä vähentää jarrutusmatkaa sekä kuivalla että märällä tiellä. Renkaan optimoitu pintakuvio ja ainutlaatuiset urasuunnittelut parantavat vedenpoistoa, vähentäen vesiliirron riskiä ja varmistaen turvallisen ajokokemuksen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

  • Uuden crystal silica kumiseoksen ansiosta PremiumContact™ 6 pystyy varmistamaan tasaisen, luotettavan ja turvallisen suorituskyvyn. Tämän ansiosta olemme pystyneet keskittymään renkaan kehityksessä moniin muihin ominaisuuksiin.
  • ContiSeal™ on Continentalin kehittämä teknologia, joka on suunniteltu tiivistämään vaurioitunut renkaan kulutuspinta. Jos vieraita esineitä, kuten nauloja, tunkeutuu sisään, tienvarsirenkaita ei tarvitse vaihtaa välittömästi, ja reiät pysyvät tiiviinä, vaikka puhkaiseva esine irtoaa. ContiSeal™ on tahmea, viskoosi tiivistekerros. Se levitetään renkaan sisäpuolelle kulutuspinnan alueelle. ContiSeal™ tiivistää 80 % kaikista renkaiden puhkeamisesta ja vähentää siten renkaiden rikkoutumisriskiä