245/75R16 120/116Q Tracmax X-privilo M/t

121.91

Tracmax X-privilo M/t 245/75R16 120/116Q kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

12 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to174460 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/75R16 120/116Q Tracmax X-privilo M/t

Tracmax X-privilo M/T on korkealaatuinen maastorengas, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin off-road-olosuhteisiin. Tämä rengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan maastoautoihin ja muihin nelivetoisiin ajoneuvoihin, jotka liikkuvat haastavassa maastossa. Tracmaxin edistyksellinen teknologia ja korkealaatuiset materiaalit tekevät tästä renkaasta luotettavan kumppanin maastoseikkailuihin.

  • Erinomainen maastopito: Tracmax X-privilo M/T -renkaan aggressiivinen pintakuviointi ja erikoisvalmisteinen kumiseos tarjoavat erinomaisen pidon mudassa, hiekassa, soralla ja kivisellä maaperällä. Tämä parantaa ajoneuvon hallittavuutta ja ajoturvallisuutta haastavissa off-road-olosuhteissa.
  • Kestävyys ja pitkä käyttöikä: Rengas on valmistettu kestävistä materiaaleista ja siinä on vahvistettu sivupinta, joka kestää hyvin kulutusta, pistojen ja muiden vaurioiden riskiä, mikä varmistaa pitkän käyttöiän.
  • Itsepuhdistuva rakenne: Pintakuviointi on suunniteltu siten, että se puhdistaa itsestään tehokkaasti mudasta ja muista roskista, mikä säilyttää optimaalisen pidon ja suorituskyvyn.