205/70R15C 106R Continental VANCO 2

114.33

205/70R15C 106R Continental VANCO 2

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 71dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

34 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4019238370461 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/70R15C 106R Continental VANCO 2

Continental Vanco 2 on korkealaatuinen kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti kevyille kuorma-autoille ja pakettiautoille. Tämä rengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, kestävyyden ja ajomukavuuden, mikä tekee siitä luotettavan valinnan vaativaan käyttöön. Continentalin edistyksellinen teknologia ja huippuluokan materiaalit tekevät tästä renkaasta erinomaisen valinnan monenlaisiin ajotarpeisiin.

  • Erinomainen pito ja hallittavuus: Continental Vanco 2 -renkaan erityinen kumiseos ja optimoitu pintakuviointi takaavat erinomaisen pidon sekä kuivilla että märillä teillä. Tämä parantaa ajoturvallisuutta ja ajoneuvon hallittavuutta, erityisesti raskaasti kuormatuilla ajoneuvoilla.
  • Kestävyys ja pitkä käyttöikä: Rengas on valmistettu kestävistä materiaaleista ja siinä on vahvistettu rakenne, joka kestää hyvin kulutusta ja tarjoaa pitkän käyttöiän. Tämä tekee renkaasta taloudellisen ja luotettavan valinnan pitkäaikaiseen ja vaativaan käyttöön.
  • Mukava ajokokemus: Continental Vanco 2 on suunniteltu vähentämään tärinää ja melua, mikä lisää ajomukavuutta sekä kuljettajalle että matkustajille. Tämä tekee matkustamisesta miellyttävää myös pitkillä matkoilla.
  • Vakaa suorituskyky: Renkaan vahvistettu rakenne ja optimoitu kuviointi takaavat vakaan ja tasaisen suorituskyvyn kaikissa kesäolosuhteissa. Tämä tekee renkaasta erinomaisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin maantieajoon.
  • Parannettu vesiliirtosuoja: Continental Vanco 2 -renkaan erityinen vesiliirtosuojaa parantava kuviointi auttaa tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa ajoturvallisuutta märillä teillä.