215/60R16C 103/101T Rotalla RF09

79.96

Rotalla RF09 215/60R16 103/101T kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to85872 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

215/60R16 103/101T Rotalla RF09

Rotalla RF09 on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti pakettiautoille. Se tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja kestävyyttä, joka on välttämätöntä hyötyajoneuvon renkaalle. RF09 on kehitetty kestämään raskasta käyttöä ja tarjoamaan vakautta sekä turvallisuutta kuorma-autojen ja pakettiautojen kuljettajille. Renkaan suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti niiden vaatimat ominaisuudet, kuten korkea kantavuus ja kestävyys.

  • Rotalla RF09 on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä ja pitkiä matkoja, mikä on elintärkeää kaupallisille ajoneuvoille. Renkaan rakenne ja materiaalit on valittu kestämään suuria kuormia ja vaihtelevia tieolosuhteita.
  • Tämä rengas tarjoaa erinomaisen pidon ja vakauden sekä kuivilla että märillä teillä. Sen kulutuspintakuvio on suunniteltu maksimoimaan kosketuspinta tiehen, mikä parantaa turvallisuutta ja ajoneuvon hallintaa.
  • Rotalla RF09 on erinomainen valinta pakettiautojen ja muiden kaupallisten ajoneuvojen kuljettajille, jotka etsivät luotettavaa, kestävää ja taloudellista kesärengasta. Sen suunnittelu vastaa kaupallisen liikenteen vaatimuksia, tarjoten turvallisuutta ja vakautta niin tavalliseen päivittäiseen ajoon kuin vaativampiinkin olosuhteisiin.