Julkaistu

Uusi Bridgestone Noranza 001 nastarengas saatavilla!

Täysin uusi Bridgestone Noranza 001

Bridgestone Noranza 001 – laadukas nastarengas

Bridgestone on tuonut nastarengasmarkkinoille täysin uuden tuotesarjan. Uutta Noranza 001 rengasta on nyt saatavilla meidän rengaskaupastamme!

Uudet rengasmallit ovat: Bridgestone Noranza 001 henkilöautoille, Noranza SUV 001 maastureille ja Noranza VAN 001 pakettiautoille.

  • Bridgestone Noranza 001:ssa on uuden sukupolven nastat, jotka toimivat entistä tehokkaammin ja takaavat parhaan pidon kiihdytyksen ja jarrutuksen jäällä. Nastojen sijoittelu ja määrä on optimoitu, ja nastan uusi kanta parantaa nastan pysyvyyttä, jolloin rengas on turvallinen ajaa koko käyttöikänsä ajan. Nastojen määrää on lisätty ja nastat ovat entistä tehokkaampia. Nastat ovat “koiranluun” muotoiset!
  • Uudelleen kehitetty pintakuvio ja renkaan seokset maksimoivat kiihdytyksen ja jarrutuksen lumella. Pehmeä kumiseos ja jäykkä keskiripa tuovat erinomaisen ajovakauden ja käsiteltävyyden. Noranza 001 toimii todella hyvin lumisella tienpinnalla ja rengaskuvio poistaa tehokkaasti loskaa ja vettä.
  • Bridgestone Noranza 001- ja Noranza 001 SUV -malleissa on lisäksi kulumisvaroitin, joka osoittaa selkeästi milloin renkaat on aika vaihtaa. Tavanomaiset kulumisvaroittimet varoittavat renkaan kuluneisuudesta yleensä vasta siinä vaiheessa, kun urasyvyys on jo alle turvallisuusrajan. Bridgestone toivoo, että uusi selkeä kulumisvaroitin saa autoilijat tarkistamaan renkaidensa kunnon useammin ja kuluneista renkaista talvisin johtuvat liikenneonnettomuudet saadaan siten vähenemään.

 

Bridgestone Noranza nastarenkaat valmistetaan Nokian tehtaillla?

Bridgestonen uudessa Noranza 001 -talvirenkaassa on Nokialaisille tyypillisiä piirteitä: sen pitokyvyn raja löytyy luontevasti ja jäisellä pinnalla viivalta lähdettäessä Bridgestonen pito sitä luokkaa, että siihen tarvittavaa osaamista ei ole helppo löytää muualta kuin Nokialta. Autoiluohjelma Teknavin edustajana Ruotsin matkalla mukana ollut Vesa Eskola totesikin, että Bridgestonen renkaiden DOT-koodi paljastaa niiden valmistuspaikaksi Nokian Renkaiden tehtaan. Bridgestonen edustajat totesivat, etteivät voi sopimussyistä ottaa kantaa toimittajien käsitykseen mutta eivät myöskään kieltäneet sitä, etteivätkö heidän uutuusrenkaansa olisi Suomesta peräisin. (taloustaito 29.9.2016).