Julkaistu 2 kommenttia

Uusi Bridgestone Noranza 001 edullinen laaturengas!

Bridgestone Noranza 001 – nastarenkaiden kärki

Uusi Bridgestone Noranza 001 pärjäsi mainiosti suomalaisissa rengastesteissä. Tämä Bridgestonen uutuusmalli on huomattavasti edullisempi kuin kilpailijat: Nokian Hakkapeliitta 8 ja Continental IceContact 2. Testien perusteella nämä kaikki kolme rengasta ovat hyviä ja erot ovat minimaalisia.

Tuulilasin uudessa nastarengasvertailussa Bridgestone Noranza 001 sijoittui toiseksi. Tekniikan maailman rengastestissä 2016 Bridgestone oli sijalle kolme. Testeissä Noranzan jääominaisuudet olivat huipputasoa ja se pärjäsi monella eri osa-alueella erinomaisesti.

Bridgestone Noranza 001:ssa on uuden sukupolven nastat, jotka pureutuvat uuden muotoilunsa ansiosta jäähän entistä tehokkaammin ja takaavat erinomaisen kiihdytyksen ja jarrutuksen jäällä. Nastojen sijoittelu ja määrä on optimoitu, ja nastan uusi kanta parantaa nastan pysyvyyttä, jolloin rengas on turvallinen ajaa koko käyttöikänsä ajan.

Uusi pintakuvio ja kumiseos maksimoivat kiihdytyksen ja jarrutuksen lumella. Pehmeä kumiseos ja jäykkä keskiripa tuovat erinomaisen ajovakauden ja käsiteltävyyden. Lisäksi Noranza 001:n tiheät lamellit maksimoivat pidon. Suuremmat urat poistavat lumen ja loskan tehokkaammin ja takaavat huippuluokan käsiteltävyyden lumisissa olosuhteissa.

Tämäkin rengasmalli edullisesti vain meidän rengaskaupasta. Katso rengashaulla omaan autoosi sopivat Bridgestone Noranza o01 renkaat. Saatavilla henkilöauton, maasturin sekä pakettiauton versiot.

 

Uusi Bridgestone Noranza 001 –tuoteperhe

 

2 ajatusta kohteelle “Uusi Bridgestone Noranza 001 edullinen laaturengas!

  1. Bmw 530d -02 pitäisi saada nastarenkaat. Mikä on suositeltava koko tässä tapauksessa?
    Ja paljonko maksaa 4kpl?

    1. Moro. Mikä on vannekoko? BMW 530D malliin menee useita eri kokoja. Laittakaa viestiä info@mprenkaat.fi voimme etsiä tietoja rekisterinumerolla.

Kommentointi on suljettu.