265/35R21 101Y XL CONTINENTAL ContiSportContact 5 P

248.27

Continental ContiSportContact™ 5 P 265/35R21 101Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: F
Märkäpito: B
Melupäästö: 73

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to57876 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

265/35R21 101Y XL CONTINENTAL ContiSportContact™ 5 P

Continental ContiSportContact 5 on suorituskykyinen kesärengas, joka on suunniteltu urheiluautoille, korkean suorituskyvyn henkilöautoille sekä SUV-ajoneuvoille. Tämä rengas on kehitetty tarjoamaan erinomaista pitoa ja ohjattavuutta sekä kuivilla että märillä teillä, yhdistäen Continentalin innovatiiviset teknologiat ja pitkän kokemuksen rengasalalta.

ContiSportContact 5 korostaa ajoneuvon suorituskykyä tarjoten samalla hyvän polttoainetehokkuuden ja vähentäen melua, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat yhdistää suorituskyvyn ja mukavuuden.

ContiSportContact 5 on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan pitoa ja ohjattavuutta. Sen erikoiskumiseos ja optimoitu pintakuvio mahdollistavat tarkan ja vakautetun ajokokemuksen korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa kaarteissa.