245/75R16 111T Triangle Pl01 SnowLink

105.36

Triangle Pl01 245/75R16 111T Kitkarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: D
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika noin 3-5 arkipäivää (Suomen Posti).

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to143343 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Triangle SnowLink (PL01) kitkarengas on kehitetty erityisesti vaativiin talviolosuhteisiin, tarjoten kuljettajille luotettavan ja turvallisen ajokokemuksen lumisilla ja jäisillä teillä. Sen edullinen hinta yhdistettynä laajaan kokovalikoimaan tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille autoilijoille, jotka etsivät korkealaatuista, mutta taloudellista rengasratkaisua talvikauteen. Suunnittelu ja kehitysvaiheessa rengas koeajettiin ja testattiin moneen kertaan Lapissa.

Triangle SnowLink on saanut kiitosta markkinoilla, erityisesti sen kyvystä tarjota hyvä pito ja erinomainen hallittavuus lumisilla teillä, mikä nosti sen vertailukelpoiseksi jopa suositun Hakkapeliitta-rengasmallin kanssa. Arctic Falls testiyritys testasi Trianglen toimeksiannosta Triangle SnowLink -talvirenkaan verraten sitä Hakkapeliitta R:ään. Tulokset osoittavat vakuuttavasti suomalaisen insinööritaidon ylivoimaisuuden talvirengassuunnittelussa.

  • Triangle SnowLink sisältää huolellisesti suunnitellun kulutuspintakuvion, joka maksimoi kosketuspinnan jäähän ja lumeen, parantaen näin pitoa ja turvallisuutta talvisissa ajo-olosuhteissa.
  • Renkaan urat on suunniteltu tehokkaasti poistamaan lunta ja sohjoa renkaan alta, mikä estää lumipaakun muodostumisen ja säilyttää pidon myös haastavissa olosuhteissa.