215/55R17 98W Continental ECOCONTACT 6 XL

167.05

215/55R17 98W Continental ECOCONTACT 6 XL

Polttoainetehokkuus: A
Märkäpito: A
Melupäästö: 72dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4019238033052 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

215/55R17 98W Continental ECOCONTACT 6 XL

  • Continental EcoContact 6 tarjoaa maksimaalista pitoa ja edullisia kilometrejä. Taloudellista suorituskykyä lähes kaikkiin ajoneuvoluokkiin. Useita eri rengaskokoja saatavilla.
  • EcoContact 6 kesärengas on kehitetty vastaamaan kuluttajien ja autonvalmistajien vaatimuksia erinomaisesta polttoainetaloudellisuudesta. Renkaan vierinvastusta on onnistuttu pienentämään huomattavasti ilman kompromisseja turvallisuudessa.
  • Kehittynyt Green Chili -kumiseos mukautuu tien pintaan vähentäen renkaan muodonmuutosta, sekä pienentäen lämmön tuottoa jolloin rengas kuluu hitaammin ja tasaisemmin. Tuloksena on huomattavasti parantunut kilometritulos.
  • EcoContact 6 tarjoaa räätälöidyn pintakuvion joka mahdollistaa parhaan kompromissin kuiva- ja märkäpidon välillä. Rengas tarjoaa turvallisemmat käsittelyominaisuudet muunmuassa kaistanvaihtojen yhteydessä. Lisäksi renkaan asymmetrinen pintakuvio varmistaa että rengas on aina kosketuksissa tien pintaan mahdollisimman suurella pinta-alalla.