205/65R15C 102T Hifly SUPER2000

66.34

Hifly SUPER2000 205/65R15C kesärengas

Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: C
Melupäästö: 2 (71 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

24 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 200H9015 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hifly Super2000 on pakettiautoille suunniteltu rengas, joka tarjoaa luotettavuutta, kestävyyttä ja taloudellista ajamista vaativille ammattikuljettajille ja yrityksille. Tämä rengas on kehitetty kestämään pakettiautojen vaativia käyttöolosuhteita, tarjoten samalla tasapainoisen suorituskyvyn sekä kaupungin kaduilla että maanteillä. Hifly Super2000 on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät kustannustehokasta rengasratkaisua ilman, että joudutaan tinkimään turvallisuudesta tai mukavuudesta.

  • Super2000:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kulutuskestävyyteen ja kantavuuteen, mikä on olennaista pakettiautojen renkaille, jotka joutuvat kantamaan raskaita kuormia päivittäin.
  • Sen kestävä kumiseos ja vahvistettu rakenne takaavat, että rengas kestää kulumista ja tarjoaa pitkän käyttöiän, mikä vähentää renkaanvaihtojen tarvetta ja tarjoaa parempaa taloudellisuutta pitkällä aikavälillä.
  • Hifly Super2000 tarjoaa myös hyvän pidon ja ohjattavuuden sekä kuivilla että märillä teillä, mikä on tärkeää ajoneuvon turvallisen hallinnan kannalta erilaisissa ajo-olosuhteissa.