195/45R16 84T XL Toyo Observe G3 Ice

99.89

Toyo Observe G3 Ice 195/45R16 84T XL nastarengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: E
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

19 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to80019 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Toyo Observe G3 Ice on nastarengas, joka tarjoaa erinomaisen pidon ja turvallisuuden äärimmäisissä talviolosuhteissa. Se on kehitetty tarjoamaan poikkeuksellista suorituskykyä erityisesti jäällä ja lumella, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka kohtaavat kylmiä ja vaativia talvisäitä. Tämän renkaan avulla autoilijat voivat kohdata talven haasteet luottavaisin mielin, sillä se on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista turvallisuutta ja hallintaa talvikauden aikana.

  • Tasainen suorituskyky renkaan koko eliniän ajan tekee siitä ihanteellisen äärimmäisissä talviolosuhteissa. Äärimmisissäkin sääolosuhteissa erinomaisen OBSERVE G3-ICE:n kulutuspinnan kuvio on suunnattu. Suunnattu kulutuspinnan kuvio tarjoaa parhaan mahdollisen lateraalisen pidon tiellä vaikeimmissakin olosuhteissa.
  • Observe G3 Ice on optimoitu tarjoamaan erinomainen pito ja hallittavuus jäällä ja lumella, mikä vähentää jarrutusmatkoja ja parantaa turvallisuutta.