Triangle IceLink ja Snowlink nyt saatavilla!

Triangle IceLink ja Snowlink nasta – ja kitkarenkaat

Nyt meiltä saa näitä paljon kysyttyjä”kohurenkaita”. Triangle IceLink on nastarengas ja SnowLink puolestaan kitkarengas. Molemmat on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin. Triangle aiheutti pienimuotoisen kohun vertaamalla rengasmallejaan Nokian Hakkapeliitta 7 sekä Hakkapeliitta R renkaisiin. Arctic Falls testiyrityksen mukaan Triangle renkaat päihittivät Nokian rengasmallit. Lisää rengastestistä: http://www.iltalehti.fi/autot/2015101620521382_au.shtml

Iltasanomien testikuljettajan mielipiteet:

”Renkaat ovat toimineet koko ajan hyvin, veto-, sivuttais- ja jarrutuspitoa niissä on riittänyt koko ajan. Yhtään kertaa niiden takia ei ole talven aikana oltu pulassa, eikä ajokaan niillä ole ollut mitään ylivarovaista. Yhtään kertaa testijakson aikana ei ole myöskään tullut sellaista hetkeä, että renkaista olisi voinut sanoa niiden olevan surkeat. Päinvastoin, ne ovat toimineet kelissä kuin kelissä vähintään hyvin.”

Saamme tätä rengasta edullisesti Baltian tavarantoimittajalta. Katso kaikki saatavilla olevat rengaskoot suoraan rengaskaupastamme.