Suosituimmat talvirenkaat ovat Hankook ja Continental (syys-loka 08)

Suosituimmat talvirenkaat ovat Hankook W429 ja Continental VikingContact 7

Kaksi tämänhetken suosituinta talvirengasmallia ovat Hankook I Pike W429 nastarengas sekä Continental Vikingcontact 7 kitkarengas. Nämä molemmat ovat erittäin laadukkaita talvirenkaita Suomen vaikeisiin olosuhteisiin.

Hankook W429 on uusi 2018-2019 nastarengasmalli, entistäkin paremmilla ominaisuuksilla. Uusi W429 sijoittui nastarengastestin (Tekniikan Maailma 2008) jaetulle kolmannelle sijalle yhdessä Nokian Hakkapeliitta 9:n kanssa. Eli kyseessä ei ole mikä tahanasa nastarengas. Vanhempi W419 oli todella suosittu nastarengas viime syksynä ja talvena.

Continental jatkaa hyvien renkaiden valmistusta uudella Vikingcontact 7 mallilla. Tämä uusin kitkarengas voitti TM2008 kitkarengastestin ylivoimaisesti. Kitkarenkaaksi kannattaa ottaa vain parasta, joten VikingContact 7 on varma valinta. Continentalilla on lisäksi nastarengas: Continental IceContact 2, joka on vuodesta toiseen testimenestyjä.

Muita suosittuja rengasmalleja meiltä ostettuna ovat: Hankook RW09, Formula ICE by Pirelli, Hifly Win-turi ja Bridgestone Noranza 001.