Julkaistu

Suosituimmat halppisrenkaat – Formula & Lappi nastat!

Halvat nastarenkaat netistä

Listasimme suosituimmat nastarenkaat tälle ajokaudelle. Ylivoimaisesti ostetuimpia eri rengaskokoluokissa ovat olleet Formula ICE ja Lappi Jää-ahma nastarenkaat. Nämä nastarenkaat ovat melkein jokaisen kokoluokan suosituimpia halppisrenkaita.


Formula ICE on pirellin kakkosmerkki. Tämä järeä nastarengasmalli on päätynyt monen asiakkaan ostoskoriin. Tästä nastarengasmallista löytyy useita eri eri rengaskokoja. Formula ICE on Suomen talveen sopiva henkilöauton nastarengas. Katso tästä kaikki rengaskokoot Formula ICE nastarengaskoot.

Lappi Jää-ahma on tämän kauden uusin tulokas. Tämän nastarengasmallin tuottaa Kontio renkaat. Tämä rengas on Suomessa suunniteltu, mutta ulkomailla tuotettu. Tällä renkaalla pärjää mainiosti Suomen talvessa. Tätäkin rengasmallia on myyty paljon eri rengaskokoluokissa. Uusi ja innovatiivinen nastamalli. Katso tästä kaikki rengaskoot: Lappi Jää-ahm nastarenkaat.


Lisäksi olemme myyneet paljon Wolf Tyres pinnattua uusiorengasta. Tämä nastarengas tulee Virosta. Ne suunnitellaan ja valmistetaan Tallinnassa. Valmistaja lupaa tälle nastarengasmallille jopa kolmen vuoden takuun. Erittäin järeä pintakuvio ja tehokas nastoitus. Tätä rengasta löytyy useissa eri kokoluokissa: Wolf tyres nastarenkaat.