Pirelli Ice Zero paras Ruotsin rengastestissä!

Pirelli Ice Zero – Paras ruotsalaisessa rengastestissä 2016

Teknikens Värld rengastestin 2016 voittaja Pirelli Ice Zero. Tämä ruotsalainen rengastesti poikkesi “tavallisesta” rengastestissä siten, että kaikki talvirenkaat laitettiin samalle viivalle: nastarenkaat, kitkarenkaat sekä eurokitkat. Testissä tutkittiin renkaiden ominaisuuksia ja käyttäytymistä eri olosuhteissa: jarrutukset eri pinnoilla, käsittelytestit, vesiliirrot, vierintävastus, mukavuus ym.. Testissä oli mukana jopa 19 eri talvirengasta.

  • Pirelli Ice Zero on uuden sukupolven nastarengas. Se on kehitetty parantamaan suorituskykyä jäisellä pinnalla äärimmäisissä talviolosuhteissa taaten samalla ajoneuvon hallinnan, suorituskyvyn ja turvallisuuden. Testattu vaikeimissa talvisissa olosuhteissa.
  • ICE ZERO on enemmän kuin talvirengas. Pirellin teknologia syntyy vuosien kokemuksesta, maksimoiden suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Pirelli testaa tuotteitaan äärimmäisissä olosuhteissa taatakseen aina parhaat tulokset. Kehitetty 40 vuoden kokemuksella ralliautoilusta. Tämä on äärimmäinen testiympäristö renkaille kehitetty ankariin, epätasaisille pinnoille, jäälle ja lumelle.

Pirelli Ice Zero nastarenkaat meiltä halvimpaan hintaan! Katso tarjontamme: Pirelli Ice Zero