Julkaistu

BFGoodrich Urban Terrain T/A – Moderni maasturin rengas!

BFGOODRICH URBAN TERRAIN T/A

BFGoodrich Urban Terrain T/A

BFgoodrich:in rengas: 4×4-, SUV- ja Crossover -autoihin (90% maantielle, 10% maastoon). Entistä vahvempi runkokudos kestää pidempään ja antaa hyvän ajokokemuksen. Renkaan monipuolisuus, 90% maantielle ja 10% maastoon, takaa hyvän pidon kaikilla alustoilla. Leveät pitkittäisurat syrjäyttävät tehokkaammin pois vettä renkaan alta ja vähentävät vesiliirron riskiä. Kulutuspinnan lamellit ja poikittaisurat takaavat hyvän pitokyvyn lumella. BFGoodrich Urban Terrain T/A -renkaassa on 3PMSF-talvipitomerkintä todisteena sen soveltuudesta myös lumiselle ajoalustalle.

Epäsymmetrisen pintakuvion ansiosta rengas kuluu tasaisesti ja hitaasti. Syvä kulutuspinta pidentää renkaan käyttöikää. Erinomainen valinta SUV autoille ja 4×4 autoille. Monipuolinen ja hyvä rengas päivittäiseen käyttöön.

Kaikki maasturin renkaat meiltä edullisesti. Toimitamme kaikki renkaat suoraan kotiovelle. Luotettavaa rengaskauppaa jo vuodesta 2011! Katso kaikki Urban Terrain T/A rengaskoot ja hinnat tästä: https://riekko.eu/?s=Urban+Terrain&post_type=product